Acties

M3 self-storage heeft vaak meerdere acties lopen. Op dit moment kunt u gebruik maken van de volgende acties:
 

Eerste maand huur gratis

Indien u een opslagruimte huurt voor de duur van minimaal twee maanden ontvangt u de eerste maand huur geheel gratis. De actie betreft een welkomstactie en geldt per opslagruimte, per unieke klant.
 
of
 

Gratis ophaalservice (vanaf 3 m3)

Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om de goederen naar de opslagruimte te brengen kunnen de goederen gratis opgehaald worden. De ophaal service zal samen met u uitgevoerd worden door een profesioneel verhuisbedrijf. Er komt een verhuiswagen met één verhuizer voorrijden die de goederen samen met u naar de opslag brengt. Het maximum aantal gratis uren is afhankelijk van de grootte van de gehuurde opslagruimte, dit is inclusief verhuisbus en één verhuizer. Indien het langer duurt bedragen de kosten € 30,- incl. BTW per 30 minuten per verhuizer. Voor meer informatie en de voorwaarden neem gerust even contact op.

Betaal vooruit en ontvang extra korting!

Weet u zeker dat u voor langere tijd wil gaan huren? Betaal dan vooruit en ontvang extra korting over het totaalbedrag. De korting(en) bij vooruitbetaling zijn:

1 jaar : 5 % korting
2 jaren : 7,5 % korting
3 jaren : 10 % korting
4 jaren : 12,5 % korting
5 jaren : 15 % korting
6 jaren : 17,5 % korting
7 jaren : 20 % korting

Let op: M3 self-storage biedt geen restitutie over vooruitbetaalde huurperiodes.Dagdeal

Iedere dag heeft M3 self-storage één type opslagruimte extra scherp geprijsd, deze is iedere dag te vinden onder de dagdeal. De dagdeal kunt u combineren met één van de twee bovenstaande acties. Weten wat de dagdeal van vandaag is? Klik hier.


Een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier!