Beveiligde opslagruimte

Beveiligde opslagruimte huren

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw inboedel of goederen er veilig bijstaan, wanneer u ervoor kiest een opslagruimte te huren. M3 self-storage verzorgt een optimale beveiliging van de opslagboxen door gebruik te maken van zeer hoogwaardige beveiligingstechnologieën.

M3 self-storage biedt 5 beveiligingstechnologieën

  • Toegangscontrolesysteem, werkend met uw eigen toegangspas of pincode.
  • Beveiligingscamera’s op alle verdiepingen en bij elk toegangspunt.
  • Een boxwatcher in iedere opslagruimte, waarvan het alarm afgaat indien u niet uw toegangspas of pincode heeft gebruikt.
  • Brand- en inbraakbeveiliging middels rookmelders, brandcompartimentering, brandharspels en blussers.
  • Cilinderslot die u bij M3 self-storage aanschaft, waarvan alleen u de sleutels heeft.

Beveiligde, voordelige en verwarmde opslagruimtes

Bij M3 self-storage kunt u rekenen op zeer goed beveiligde, voordelige en verwarmde opslagruimtes. De opslagboxen zijn ideaal voor het opslaan van archief, een goederenvoorraad, werkmaterialen en uw inboedel. U kunt bij M3 self-storage terecht voor opslag in de omgeving van Amsterdam, Amsterdam Zuid, Sloten, Osdorp, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Halfweg, Zwanenburg en omstreken.

Contact over beveiligde opslagruimtes

Wilt u meer informatie over de veiligheid van uw inboedel, goederen, werkmaterialen of archief? Wilt u graag weten wat de kosten en de voorwaarden zijn? Neem dan contact op met M3 self-storage. De receptie is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Tot ziens!