Extra bergruimte huren in Amstelveen?

Wellicht heeft u in huis te weinig plek voor extra bergruimte. U kunt er middels stapelen en handig indelen misschien plek voor maken, maar dit kost tijd en energie. Misschien heeft u dat eerder al gedaan en is er nu echt geen plek meer. M3 self-storage biedt de perfecte oplossing. Breng uw spullen onder in een extra bergruimte bij één van de vestigingen in Haarlem, Amsterdam West of Amsterdam Zuid. Uw opslag is hier veilig, schoon, droog en indien u dat wenst 24/7 alle dagen van het jaar toegankelijk.


Voordelen M3 self-storage

Uw spullen opslaan in een bergruimte bij M3 self-storage biedt een hoop voordelen. Allereerst bent u de opslag bij u thuis kwijt, dat geeft rust en orde. Ten tweede staat het bij M3 self-storage gegarandeert veilig, schoon en droog. Bovendien kunt u voor bergruimte een kleinere opslag box huren (1 m3, 3 m3, 4,5 m3, etc). Comfort en gemak tegen een vriendelijke prijs, aangezien u de opslagruimte waarschijnlijk voor een langere periode wilt huren. Met een (kleinere) opslagruimte houdt u de kosten laag. M3 self-storage biedt de laagste prijsgarantie in Haarlem en Amsterdam.

Veilige opslag

Hoe kunnen wij de veiligheid van uw opslag in Amsterdam en Haarlem waarborgen? In het kort om u een beeld te geven:

  • Alle opslagruimtes zijn uitgerust met een bewegingsdetector
  • Alle vestigingen zijn voorzien van een toegangscontrolesysteem en camerabeveiliging
  • Meer informatie over de veiligheid van uw opslag

Offerte voor bergruimte huren in Amsterdam

Bent u benieuwd naar het tarief voor het huren van een (kleine) bergruimte voor uw opslag? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bereken zelf de ruimte die u nodig heeft. M3 self-storage heeft vestigingen in Amsterdam West, Amsterdam Zuid en Haarlem. Neem contact op met de vestiging waar u bergruimte wilt onderbrengen.