Extra's

M3 self-storage: meer dan alleen opslag..

M3 self-storage hanteert een vast bedrag (all-in prijs) per maand. Voor dat vaste bedrag per maand huurt u de opslagruimte en kunt u gebruik maken van de vele extra's, in de meeste gevallen geheel gratis!

Gratis ophaal service (vanaf 3 m3)

Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om de goederen zelf naar de opslagruimte te brengen kunnen de goederen gratis opgehaald worden. De ophaal service zal samen met u uitgevoerd worden door een profesioneel verhuisbedrijf. Het maximum aantal gratis uren is afhankelijk van de grootte van de gehuurde opslagruimte, dit is inclusief verhuisbus en één verhuizer. Voor meer informatie klik hier!

Gratis gebruik van een aanhangwagen

Om uw goederen van en naar uw opslagruimte te verplaatsen kunt u gratis twee hele dagen (brengen en halen) gebruik maken van een van de aanhangwagens die wij u ter beschikking stellen. Voor het interne transport in het centre zijn er verschillende transportmiddelen beschikbaar die u altijd gratis kunt gebruiken.

Geen klant bij M3 self-storage maar toch een aanhangwagen huren? Klik hier!

Gratis goederenontvangst en pakket verzending

Wanneer u niet in staat bent aanwezig te zijn bij de ontvangst of afgifte van uw (bedrijfs) goederen, kan M3 self-storage de goederen kostenloos voor u in ontvangst nemen of meegeven aan een bijvoorbeeld koerier of verhuisbedrijf (max twee pakketten per maand gratis). Zodra de goederen zijn ontvangen of zijn meegegeven wordt u hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.

Standaard verzekering tot € 5.000,- per unit

Iedere opslagruimte bij M3 self-storage is standaard verzekerd tot € 5.000,-. De verzekering die M3 hiervoor heeft afgesloten biedt een secundaire dekking.

Is de waarde van de goederen die u opslaat hoger? Het door u opgegeven verzekerde bedrag (gemaximeerd) kan door Vanbreda Risk & Benefits BV worden afgedekt.

Verpakkingsmaterialen bestellen

In de webshop kunt u online, goedkoop en snel vele verschillende verpakkingsmaterialen bestellen en afrekenen. De bestelling kunt u dan ophalen bij een van onze receptie. Een greep uit ons assortiment; verhuisdozen in verschillende formaten, tape, afdekfolie, matrashoezen, bankhoezen, folie etc.

De webshop is te vinden onder www.m3webshop.nl.

M3 self-storage steunt War Child!

Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld. Vrij van oorlog. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken.

M3 self-storage steunt War Child d.m.v. sponsoring. Door deze sponsoring kan Warchild 67 extra kinderen per jaar helpen. Als klant van M3 self-storage draagt u hier dus automatisch ook uw steentje aan bij!

Selecteer hier uw opslagruimte!