Inboedel opslaan Amsterdam

Inboedel tijdelijk opslaan in Amsterdam? 

Heeft u tijdelijk opslag nodig voor uw inboedel? Wellicht gaat u verhuizen en is uw nieuwe woning nog niet opgeleverd of misschien gaat u voor een langere tijd naar het buitenland voor werk of familiebezoek? Sla dan uw inboedel tijdelijk op bij M3 self-storage in Amsterdam.

M3 self-storage biedt verschillende opslagmogelijkheden voor uw inboedel in zowel Amsterdam als Haarlem. Wij bieden tijdelijke opslag van uw inboedel aan die voor iedereen betaalbaar is. Zo garanderen wij u de laagste huurprijs in Amsterdam!

Wist u dat M3 self-storage gemiddeld 30% goedkoper is in het opslaan van uw inboedel in Amsterdam dan onze concurrenten? U bespaart dus jaarlijks honderden euro's aan opslagkosten. Vraag een offerte aan en bereken uw besparing voor de opslag van uw inboedel in Amsterdam! Uw inboedel tijdelijk opslaan in Amsterdam? M3 self-storage!

 

Uw inboedel opslaan in Amsterdam? Bespaar honderden euro's met M3 self-storage!

Direct uw inboedel opslaan? Dan is M3 self-storage de beste en meest bewuste keuze voor het huren van een opslagruimte voor uw inboedel. Waarom? Simpel zat! Onze opslagruimtes zijn allemaal goed beveiligd door het inzetten van bewaking met camera's. Daarnaast hanteren wij een uniek alarmsysteem per opslagruimte en een professioneel toegangscontrolesysteem. U kunt al opslagruimte bij ons huren vanaf 1 m3 tot en met 70 m3 tegen het laagste tarief. Wist u dat u de opslagruimtes gewoon per maand kunt huren?

De voordelen op een rij bij een opslagruimte bij M3 self-storage.

Opslag bij M3 self-storage betekent:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar toegang (optioneel)
  • Optimale beveiliging
  • Iedere opslagruimte gratis tot € 5.000,- verzekerd
  • Opslagruimtes te huur vanaf 1 m³ tot 70 m³
  • Ruimtes per maand te huur
  • Schone, droge en verwarmde opslagruimte
  • Vele extra services (verpakkingsmaterialen, gratis gebruik van een aanhanger etc.)
Vrijblijvend een offerte opvragen? Klik hier