Inboedel opslaan Haarlem

Inboedel tijdelijk opslaan in Haarlem? 

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning en u heeft tijdelijke opslag voor uw inboedel nodig in de omgeving van Haarlem? Gaat u voor langere tijd naar het buitenland en heeft u uw woning onderverhuurd?  Sla dan uw inboedel tijdelijk op bij M3 Selfstorage in Haarlem.

M3 Selfstorage biedt tijdelijke opslag van uw inboedel voor elk budget in zowel Amsterdam als Haarlem. Wij bieden tijdelijke opslag van uw inboedel aan die voor iedereen betaalbaar is.  Wij garanderen wij u de laagste huurprijs!

Wist u dat M3 Selfstorage gemiddeld 30% goedkoper is in het opslaan van uw inboedel in Haarlem dan onze concurrenten? U bespaart dus jaarlijks honderden euro's aan opslagkosten. Vraag een offerte aan en bereken uw besparing voor de opslag van uw inboedel in Haarlem! Uw inboedel tijdelijk opslaan in Haarlem? M3 Selfstorage!

 

Uw inboedel opslaan in Haarlem? Bespaar honderden euro's met M3 Selfstorage!

Direct uw inboedel opslaan in de omgeving Haarlem? Dan is M3 self-storage de beste en meest bewuste keuze voor het huren van een opslagruimte voor uw inboedel. Waarom? Heel eenvoudig! Onze opslagruimtes zijn allemaal goed beveiligd door het inzetten van bewaking met camera's. Daarnaast hanteren wij een uniek alarmsysteem per opslagruimte en een professioneel toegangscontrolesysteem. U kunt al opslagruimte bij ons huren vanaf 1 m3 tot en met 70 m3 tegen het laagste tarief. Wist u dat u de opslagruimtes gewoon per maand kunt huren?

De voordelen op een rij bij een opslagruimte bij M3 self-storage.

Opslag bij M3 self-storage betekent:

  • Laagste prijs (minimaal 30% goedkoper)
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar toegang (optioneel)
  • Optimale beveiliging
  • Iedere opslagruimte gratis tot € 5.000,- verzekerd
  • Opslagruimtes te huur vanaf 1 m³ tot 70 m³
  • Ruimtes per maand te huur
  • Schone, droge en verwarmde opslagruimte
  • Vele extra services (verpakkingsmaterialen, gratis gebruik van een aanhanger etc.)
Ook op deze vestiging huurt u de eerste maand gratis!
 
 
Vrijblijvend een offerte opvragen? Klik hier