Inboedelopslag Amsterdam

Inboedelopslag Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed beveiligde en voordelige inboedelopslag in Amsterdam? Dan bent u bij M3 self-storage aan het juiste adres.

Inboedelopslag Amsterdam

De voordelen van inboedelopslag bij M3

Opslagruimte berekenen ›

Opslag van uw inboedel

Bij M3 self-storage bieden we verschillende ruimtes aan voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel. Al onze opslagruimtes zijn zeer goed beveiligd, zo bent u er dus zeker van dat uw inboedel veilig staat. De grootte van onze ruimtes varieert tussen de 1m3 en 70m3, voor iedere inboedel is er dus wel een passende ruimte. U kunt gebruik maken van onze opslagbehoefte calculator om te berekenen hoeveel ruimte u waarschijnlijk nodig heeft om uw inboedel op te slaan. Wij garanderen dat we de voordeligste zijn, zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaald.

Inboedelopslag Amsterdam

Zoekt u een veilig adres voor uw inboedelopslag in Amsterdam? Met onze goed bereikbare vestigingen in Amsterdam Zuid en Amsterdam West zit er altijd wel een opslagruimte bij u in de buurt. Bij M3 self-storage gaan we verder dan alleen opslag. Wij bieden uitstekende service, denk hierbij aan gratis ophaalservice *, gratis gebruik van een aanhangwagen en het in ontvangst nemen van pakketten.

Wilt u meer informatie over onze inboedelopslag in Amsterdam of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen ›

* Vraag naar de voorwaarden.