Inboedelopslag Haarlem

Inboedelopslag Haarlem

Bent u op zoek naar een beveiligde inboedelopslag in Haarlem tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij M3 self- storage aan het juiste adres.

Opslagruimte voor al uw spullen

Wanneer u op zoek bent naar een beveiligde opslagruimte voor al uw grote en kleine spullen zit u helemaal goed bij M3 self-storage. Wij bieden namelijk verschillende ruimtes aan voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel. Al onze opslagruimtes zijn zeer goed beveiligd, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw spullen veilig staan. Met onze goed bereikbare vestigingen in Haarlem, Amsterdam Zuid en Amsterdam West zit er altijd wel een opslagruimte bij u in de buurt. Bij M3 self-storage gaan we verder dan alleen opslag. Wij bieden uitstekende service, denk hierbij aan gratis ophaalservice, gratis gebruik van een aanhangwagen en gratis goederen ontvangst en pakket bezorging.

Inboedelopslag Haarlem

Voor iedere inboedel hebben we bij M3 Self- storage wel een passende opslagruimte. De grootte van onze ruimtes varieert tussen de 1m3 en 70m3. U kunt gebruik maken van onze opslagbehoefte calculator om te berekenen hoeveel ruimte u waarschijnlijk nodig heeft om uw inboedel op te slaan. Wij garanderen dat we de voordeligste zijn, zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaald.

  • Zeer goed beveiligde opslagruimtes
  • Gebruik onze gratis opslagbehoefte calculator
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis ophaalservice
  • Vestigingen in Haarlem, Amsterdam Zuid en Amsterdam West
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Zowel voor particulieren als bedrijven

Zoekt u een veilig adres voor uw inboedelopslag in Haarlem? Dan zit u bij M3 self-storage helemaal goed. Wilt u meer informatie over onze inboedelopslag in Haarlem of één van de andere locaties of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!