Motor stallen Haarlem

Motor stallen Haarlem

Zoekt u een plek waar u uw motor beveiligd kunt stallen tegen een scherpe prijs? Dan zit u helemaal goed bij M3 self-storage.

Uw motor stallen in Haarlem

M3 self- storage biedt niet alleen opslagruimtes voor uw inboedel of andere spullen aan, bij ons kunt u namelijk ook uw motor stallen. De stallingsplekken bevinden zich in een garagebox en zijn beveiligd met toegangscontrole, camerabewaking en een bewegingsdetector. Zo bent u er zeker van dat uw motor veilig staat. Naast veiligheid is er uiteraard ook gedacht aan gemak. De motorstallingsplekken bevinden zich dan ook in garageboxen met maximaal 5 parkeerplekken. Deze parkeerplekken zijn direct vanaf de straatkant, via een afgesloten terrein, te betreden, dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. 

  • 24 uur per dag toegang (optioneel)
  • Optimaal beveiligd d.m.v. toegangscontrole, camerabewaking en bewegingsdetector.
  • Gemakkelijk toegang.
  • Per maand te huur.

U kunt de huur voor het stallen van uw motor maandelijkse opzeggen. Dit is bijvoorbeeld heel handig wanneer u uw motor alleen in de winter wilt stallen.

Motorstalling in Haarlem

Wanneer u uw motor veilig wilt stallen in Haarlem zit u helemaal goed bij M3 self-storage. Wij bevinden ons aan de Waarderweg 31 in Haarlem. Wilt u meer informatie over onze stallingsplaatsen of wilt u de stalling geheel vrijblijvend komen bezichtigen? Neem dan contact met ons op of kom maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur langs bij onze receptie. Wij zijn u graag van dienst!