Motorstalling Haarlem

Motorstalling Haarlem gezocht? M3 self-storage!

Zoekt u een Motorstalling in Haarlem? Dan bent u bij M3 self-storage aan het juiste adres! Bij ons kunt u veilig en voordelig een plekje voor uw motor huren. Zowel tijdelijk als voor langere tijd. Dus zoekt u alleen een stalling voor de koude winterperiode? Dat is geen probleem! U kunt bij ons een plek huren per maand. Dan kunt u in de lente weer lekker snel de weg op!

Motorstalling Haarlem: veilig en bereikbaar

Vanzelfsprekend staat uw motor bij ons absoluut veilig. De plaatsen voor stalling bevinden zich allemaal in een afgesloten garagebox. Elke garagebox geeft maximaal plek voor 5 motoren. Onze vestiging is goed beveiligd met strenge toegangscontrole, camerabeveiliging en een bewegingsdetector in elk van de units zelf. Veiligheid staat bij ons voorop!

Goede toegankelijkheid

Onze stallingsplaaten zijn weliswaar goed beveiligd, maar ook makkelijk toegankelijk voor onze huurders. U kunt 24 uur per dag bij uw motor komen (optioneel). Mocht u dus een keer buiten kantoortijden gebruik willen maken van uw motor dan is dat geen enkel probleem. Wel zo handig! De plaatsen zijn verder direct vanaf de straatkant te betreden, op een afgesloten terrein. De klant staat bij ons dus voorop. Kortom, motorstalling in Haarlem nodig? Dan kiest u voor M3 self-storage!

Meer weten?

Wilt u meer weten? Of een vrijblijvende rondleiding langs de ruimte en door onze vestiging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! Onze receptie is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Onze stalling is gevestigd aan de Waarderweg 31.
Naast een motorstalling verhuren wij ook opslagruimtes. U stalt dus niet alleen makkelijk uw motor bij M3 self-storage, maar ook uw inboedel, archief, werkmaterialen of voorraad. Gegarandeerd tegen de laagste prijs! Lees meer over het huren van een opslagruimte .

Hopelijk tot ziens!
M3 self-storage – motorstalling Haarlem