Nieuws

M3 self-storage zoekt een parttime Assistent Vestigingsmanager (20 uur per week)

3-5-2016

VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD

Wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie die volop in ontwikkeling is en waaraan jij een bijdrage kunt leveren?

Dan ben jij degene die wij zoeken. M3 self-storage is een full service self-storage organisatie waar bedrijven en particulieren tijdelijke opslagruimtes kunnen huren. Wij onderscheiden ons in service en kwaliteit en de medewerkers spelen hierin een belangrijke rol. M3 self-storage is een jong bedrijf dat volop in omwikkeling is en op dit moment drie vestigingen heeft. Voor onze vestiging Haarlem zoeken wij een Assistent Vestigingsmanager.

De werkzaamheden van de Assistent Vestigingsmanager bestaan voornamelijk uit het zelfstandig adviseren en verkopen/verhuren van de verschillende diensten en producten aan prospects en bestaande klanten. De Assistent Vestigingsmanager handelt het gehele verdere verhuurproces zelfstandig af en voert vrijwel alle dagelijkse operationele taken uit. Een baan met grote diversiteit aan werkzaamheden!

Onze ideale kandidaat beschikt over:

  • HBO niveau verkregen d.m.v. werkervaring of studie

  • Commerciële instelling

  • Communicatieve vaardigheden

  • Representatief voorkomen

Het betreft een functie voor 20 per week. De werkdagen zijn maandag, donderdag en de zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een leuke baan in een jong bedrijf met volop mogelijkheden voor eigen inbreng.

Hebben we je interesse gewekt en ben jij degene die we zoeken?  Stuur dan je motivatie met cv naar bowie.vanderzee@m3selfstorage.nl.

Archief