Nieuws

Verdere uitbreiding in Haarlem!

18-4-2017

M3 self-storage heeft afgelopen week de koop van een perceel afgerond op de Waarderweg 9 in Haarlem. Na de geslaagde proef met de uitbreiding van een kleine onbemande vestiging (vestiging Haarlem S) eind 2016, ziet M3 self-storage nog steeds mogelijkheden om verder door te groeien in Haarlem. Op dit nieuwe perceel zal een grotere onbemande vestiging ontwikkeld gaan worden en zullen er naast opslagruimtes volgens het bekende self-storage concept ook garageboxen en motorstallingen gerealiseerd worden.

De vestiging aan de Waarderweg 31 zal wederom als hoofdvestiging gaan dienen. De overige onbemande vestigingen zullen centraal gemanaged worden vanuit de hoofdvestiging.  Doordat iedere opslagruimte afzonderlijk beveiligd is d.m.v. een uniek alarm, het pand voorzien is van camerabewaking en de vestigingen dicht bij elkaar liggen is het werken met onbemande vestigingen goed mogelijk. Door de forse kostenbesparing die dit met zich meebrengt kunnen de prijzen laag gehouden worden, waar de huurders uiteindelijk van profiteren.

De verwachting is dat de vestiging medio 2018 operationeel zal zijn. Het totaal aantal vestigingen van M3 self-storage in Haarlem komt hiermee op drie en hiermee is M3 self-storage veruit de grootste aanbieder van self storage in Haarlem.

 

Archief