Nieuws

Wij zoeken een Assistent Vestigingsmanager voor 32 uur per week!

28-7-2017

Wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie die volop in ontwikkeling is en waaraan jij een bijdrage kunt leveren? Dan ben jij degene die wij zoeken!

M3 self-storage is een full service self-storage organisatie waar bedrijven en particulieren tijdelijke opslagruimtes kunnen huren. Wij zijn volop in ontwikkeling en binnen vier maanden openen wij een nieuwe (vijfde) vestiging in Amsterdam. Voor deze vestiging zoeken wij een Assistent Vestigingsmanager die werkzaam zal zijn op de vestigingen Amsterdam Zuid en West.

Wat ga je doen als Assistent Vestigingsmanager?
De werkzaamheden van de Assistent Vestigingsmanager bestaan o.a. uit het zelfstandig adviseren en verkopen/verhuren van de verschillende diensten en producten aan potentiele en bestaande klanten. De Assistent Vestigingsmanager handelt het hele verhuurproces zelfstandig af, van offerte aanvraag tot rondleiding, tot het afsluiten van het huurcontract. Daarnaast voert degene vrijwel alle dagelijkse operationele taken op de vestiging uit. Een baan met grote diversiteit aan werkzaamheden!

Waar beschikt onze ideale kandidaat over?
Onze ideale kandidaat weet de USP’s (pluspunten) goed bij potentiele klanten onder de aandacht te brengen en krijgt er een kick van wanneer degene uiteindelijk een tevreden huurder wordt.

Daarnaast vragen wij:

  • HBO niveau verkregen d.m.v. werkervaring of studie
  • Commerciële instelling
  • Klantvriendelijkheid
  • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
  • Representatief voorkomen
  • Collegialiteit

Wij bieden:
Een leuke zelfstandige functie voor 32 uur per week. De werkdagen zijn nader overeen te komen maar de zaterdag is een must. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden (reiskostenvergoeding, pensioenregeling, etc) bij een jong bedrijf met volop mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Naast hard werken vinden wij een goede onderlinge sfeer ook erg belangrijk. Daarom organiseren wij met regelmaat uitjes met alle collega's.

Hebben we je interesse gewekt en ben jij degene die we zoeken? Stuu dan je cv en motivatie naar bowievanderzee@m3selfstorage.nl en wellicht wordt jij onze nieuwe collega!

Archief