Nieuws

M3 self-storage opent eind 2018 eerste onbemande opslag vestiging in Nederland!

3-9-2018

Het afgelopen jaar hebben wij veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van de eerste onbemande opslagvestiging in Nederland. Na de succesvolle pilot van USTOR, een handelsnaam van M3 self-storage, in Amsterdam Zuid openen wij in december 2018 een nieuwe vestiging in Amsterdam Oost. Deze vestiging zal volgens de formule van USTOR geëxploiteerd gaan worden, geheel onbemand en volledig geautomatiseeerd.

Naast het online regelen van je opslagruimte met eventueel haal- en terugbrengservice gaat de automatisering bij deze vestiging nog een stap verder. Op deze vestiging zal er namelijk een ander toegangscontrole systeem met elektronische sloten geinstalleerd gaan worden. Hierbij geef je jezelf toegang d.m.v. een app, tot het laad en losgedeelte, de tussendeuren, de lift en de deur van de opslagruimte. Nooit meer gedoe met toegangscodes, keepassen of sleutels van je opslagruimte!

Benieuwd geworden? Kijk eens op www.ustor.nl of neem gerust even contact op, wij leiden je graag een keer rond als wij live zijn!

Archief