Nieuws

Opening nieuwe vestiging Amsterdam West!

22-5-2015

Vanaf vandaag is de nieuwe vestiging van M3 self-storage in Amsterdam West geopend. Met deze nieuwe vestiging is een relatief grote self-storage vestiging in Amsterdam gerealiseerd, waardoor M3 self-storage de komende jaren in de groeiende vraag naar (tijdelijke) opslagruimte in Amsterdam West kan blijven voorzien.

Ook bij deze nieuwe vestiging is het succesvolle concept van M3 self-storage uitgerold. Opslagruimtes zijn standaard beveiligd door middel van een unieke bewegingsmelder in iedere opslagruimte. Het alarm hiervan is aangesloten op de alarmcentrale van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Tevens is iedere opslagruimte standaard verzekerd tot € 5.000,- en naast deze usp's biedt M3 self-storage ook nog eens de laagste prijsgarantie in Amsterdam.

De bereikbaarheid van deze vestiging is zeer goed te noemen, de vestiging is gelegen binnen de ring A10 (afslag s103) in het stadsdeel Westerpark. De vestiging ligt midden in een woonwijk en de afstand tot de grachtengordel is minimaal. De vestiging is voorzien van een DHL Parcel point. Hier kunnen particulieren en bedrijven geautomatiseerd pakketten op ontvangen en versturen, 24 uur per dag!

Benieuwd geworden? Kom gerust eens vrijblijvend langs voor een bezichtiging! De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Archief