Nieuws

M3 self-storage sponsorde ook dit jaar een team tijdens de Muggeronde!

24-8-2015

De Muggeronde, HET wielerevenement in Haarlem en omgeving, ging onlangs van start en ook dit jaar sponsorde M3 self-storage een team. Ook dit jaar was het een groot succes!

Ploegleider Koen verteld:

De Muggenronde was een groot succes voor de M3 ploeg. Misschien niet qua resultaat, maar we hadden wel een heel gezellig team vol toppers!

Met Anniek, Daphne, Tjarda, Masja en Lize was de sfeer vanaf het begin top! 

We begonnen de dagen met een vijfde plaats in het ploegenklassement. Later in de week stonden we even vierde en hadden we uitzicht op het podium. De meiden hebben er alles aan gedaan om de derde plaats te bemachtigen, maar mede door pech (kleine valpartijtjes) en races die niet in ons voordeel waren (tijdrit), is het ons helaas niet gelukt.

De route was schitterend en bracht ons op een aantal nieuwe plaatsen, zoals wielerclub de Bataaf in Zwanenburg. De zwaarste dag was de dag van de Langevelderslagroute. Vooral de jongste in het team, Lize en Masja die voor het eerst meededen, hadden het zwaar. Maar ook zij hebben het gered met een appeltaart als beloning op het einde van de dag. Deze taart hebben de meiden zelf verdiend. Zij waren degene die de meeste loten hadden verkocht op de Grote Markt. Toch een mooie prijs waar we met zijn allen van hebben genoten. De dag op de Grote Markt was ook schitterend. Veel publiek langs de kant, schitterend weer en een heerlijke sfeer. Daar hebben we echt van genoten.  

Volgend jaar gaan we waarschijnlijk met hetzelfde team van start en gaan we proberen om op het podium te komen. Van deze editie hebben we in ieder geval allemaal genoten en we kunnen niet wachten op volgend jaar.

 

Archief