Nieuws

Parttime Asistent vestigingsmanager voor onze vestiging Haarlem gezocht!

9-12-2015

De vacature is reeds ingevuld!

 

Wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie die volop in ontwikkeling is en waaraan jij een bijdrage kunt leveren?

Dan ben jij degene die wij zoeken. Wij zijn een full service organisatie waar bedrijven en particulieren tijdelijke opslagruimtes kunnen huren. Wij onderscheiden ons in service en kwaliteit en de medewerkers spelen hierin een belangrijke rol. Wij zijn een jong bedrijf dat volop in omwikkeling is. Voor onze vestiging in Haarlem zoeken wij een Assistent Vestigingsmanager.

De werkzaamheden van de Assistent Vestigingsmanager bestaan voornamelijk uit het zelfstandig adviseren en verkopen/verhuren van de verschillende diensten en producten aan prospects en bestaande klanten. De Assistent Vestigingsmanager handelt het gehele verdere verhuurproces zelfstandig af en voert vrijwel alle dagelijkse operationele taken uit. Een baan met grote verantwoordelijkheid en diversiteit aan werkzaamheden!

Het betreft een functie voor 22 uur per week. De werkdagen zijn nader overeen te komen maar de zaterdag is een must. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een leuke baan in een jong bedrijf met volop mogelijkheden voor eigen inbreng.
  
Vereisten
Onze ideale kandidaat beschikt over:
-      HBO niveau verkregen d.m.v. werkervaring of studie
-      Commerciële instelling
-      Klantvriendelijkheid
-      Communicatieve vaardigheden
-      Representatief voorkomen
-      Collegialiteit

Solliciteren op deze vacature kan door je cv en motivatie te mailen naar bowie.vanderzee@m3selfstorage.nl
 

Archief