Opslag huren Haarlem

Opslagruimte huren in Haarlem?

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf in Haarlem voor de opslag van uw voorraad, inboedel, werkmateriaal of archief? M3 self-storage biedt uitstekende opslagoplossingen, voor zowel bedrijven als particulieren. Kenmerkend voor de opslagruimtes zijn een optimale beveiliging van zowel het pand als de ruimtes zelf, tegen brand en inbraak. De opslagboxen zijn schoon, droog en verwarmd. U heeft er geen enkele zorg aan!

Opslag voor particulieren

Heeft u extra bergruimte nodig, omdat u thuis geen plek meer heeft? Voor extra bergruimte kunt u een kleine opslagruimte huren (1 m3, 3 m3, 4,5 m3, etc). De kosten voor een kleine ruimte blijven laag en u voorziet uzelf toch van het comfort van de ruimte in uw huis. Ook voor uw inboedel, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen, biedt M3 self-storage een veilig en droog onderkomen. Indien u daar behoefte aan heeft, komt M3 self-storage uw inboedel gratis ophalen. Dit kan vanaf 3 m3. Deze ophaalservice wordt uitgevoerd door een professioneel verhuisbedrijf, inclusief verhuisbus en een verhuizer. Neem hierover contact op, dan kunnen we de details met u bespreken.

Zakelijke opslag

Ook voor zakelijke opslag biedt M3 self-storage prima oplossingen. Opslag van uw voorraad heeft een aantal grote voordelen zoals gratis goederenontvangst en pakketverzending, overdekt laden en lossen en optioneel 24/7 iedere dag van het jaar toegankelijk. Ook webwinkeliers zoals wijnhandelaren maken hier gebruik van. De opslag van werkmateriaal is ideaal indien er in uw bedrijf of woning te weinig ruimte aanwezig is. Gebruikmakend van opslag staat het niet meer in de weg en laden en lossen gaat makkelijker. Als derde biedt M3 self-storage goed geconditioneerde opslag voor uw archief. Archiefopslag is vaak ook goedkoper omdat de kosten van de opslagruimte lager liggen dan de kosten van een vaak dure kantoorruimte. Het blijk een goede oplossing voor advocaten- en administratiekantoren.

Vraag een offerte voor opslag huren in Haarlem

Wilt u meer weten over de prijs voor het onderbrengen van uw inboedel, werkmateriaal, archief of voorraad bij M3 self-storage? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met de vestiging in Haarlem. M3 self-storage biedt een optimale beveiliging. Gun uzelf rust en comfort door opslag te huren, die per maand opzegbaar is.