Opslagruimte huren Amsterdam West

Veilige en schone opslagruimte huren in Amsterdam West

U zoekt een veilige, schone en droge opslagruimte in Amsterdam West? M3 self-storage verhuurt opslagruimtes die optimaal zijn beveiligd. Uw goederen staan bij M3 self-storage op de juiste plek, u heeft er geen zorgen aan. Ter beveiliging krijgt u een toegangspas en een unieke pincode. Met deze pas heeft u toegang tot de entree, de toegangspoort, het laad- en los gedeelte en indien nodig de lift. In het hele gebouw hangen beveiligingscamera's, iedere opslagruimte is 24/7, iedere dag van de week in het zicht.

Opslagruimte huren Amsterdam West Opslag van inboedel, goederenvoorraad, archief en werkmateriaal

Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor het huren van een opslagruimte bij M3 self-storage terecht. Uw inboedel, archief- en werkmaterialen of uw goederenvoorraad onderbrengen? Bij M3 self-storage staan de goederen veilig, schoon en droog. Ook hanteren wij de laagste prijsgarantie! Opslagruimte huren in Amsterdam West doet u bij M3 self-storage.

Kies voor M3 self-storage

Kiest u voor M3 self-storage, dan kiest u voor:

  • Gegarandeert de laagste prijs
  • Gratis ophaal service of de eerste maand huur gratis
  • Verzekering gratis tot € 5.000,-
  • Per unit een uniek, eigen alarm
  • Overstappen van een grotere naar kleinere opslagruimte is gratis
  • 24/7, 7 dagen per week toegang (optioneel)
  • Laden en lossen kan overdekt

Bekijk alle voordelen van opslagruimte huren Amsterdam West.

Contact over opslagruimte huren Amsterdam West

Wilt u een opslagruimte huren in Amsterdam West, Amsterdam Zuid of Haarlem? Neem contact op met de betreffende vestiging voor meer informatie of bereken zelf alvast de benodigde opslagruimte. M3 self-storage biedt ook goede service waar u van kunt profiteren. Denk aan de gratis ophaal service vanaf 3 m3, gebruik maken van de M3 self-storage shop, gratis gebruik van een aanhangwagen, goederenontvangst en gratis gebruik van touw en blok. Bij M3 self-storage zit u goed voor het huren van uw opslagruimte!