Opslagruimte huren Haarlem

Opslagruimte huren Haarlem

Wilt u een opslagruimte huren in Haarlem? Dan bent u bij M3 self-storage helemaal aan het juiste adres!

Inboedelopslag Haarlem

De voordelen van opslagruimte huren bij M3

  • Zeer goed beveiligde opslagruimtes
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis ophaalservice*
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • Uw adres voor opslagruimte in Haarlem

Opslagruimte berekenen ›

Opslagruimte huren Haarlem

Staan er spullen in de weg en heeft u zelf geen opbergruimte? Of zoekt u een (tijdelijke) opbergplek voor uw inboedel? Voor de opslag van uw spullen zit u helemaal goed bij M3 self-storage. Wij bieden een grote variëteit aan opslagruimtes aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opslagruimtes variëren in inhoud van 1m3 tot 70m3.

Hoeveel spullen u dus ook heeft, bij ons vindt u altijd wel een ruimte die bij u past. Wij bieden u veel meer dan alleen opslagruimte. Zo kun u voor spullen als verhuisdozen en bankhoezen terecht in onze M3 self-storage shop en ook kunt u gebruik maken van onze gratis diensten als de ophaalservice* en het gebruik van een aanhangwagen.

Opslag van uw spullen

Bij M3 self-storage bieden we verschillende ruimtes aan voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel. Al onze opslagruimtes zijn zeer goed beveiligd. Zo bent u er dus zeker van dat uw inboedel veilig staat en hoeft u zich ook geen zorgen te maken over uw waardevolle spullen. Wij garanderen dat we de voordeligste zijn, zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaald.

Wilt u een opslagruimte huren in Haarlem of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen ›

* Vraag naar de voorwaarden.