Particulier

Slider 60 Slider 61 Slider 62 Slider 63

Is uw woonsituatie veranderd of heeft u gewoonweg een "extra" kamer nodig?

M3 self-storage zorgt ervoor dat u uw inboedel of andere goederen veilig kunt opslaan en er verder geen zorgen en omkijken naar heeft. Opslag bij M3 self-storage biedt u de volgende voordelen:

24 uur per dag, 7 dagen per week toegang (optioneel)

Door de optimale beveiliging kunt u als klant bij M3 self-storage 24 uur per dag 7 dagen in de week toegang tot uw opslagruimte hebben, wel zo handig!

Optimale beveiliging

Er bevindt zich in iedere opslagruimte een bewegingssensor die gekoppeld is aan uw toegangspas of pincode. Wordt er in uw opslagruimte beweging gedetecteerd (terwijl u niet aangemeld bent), dan gaat het alarm af met door melding naar de alarmcentrale, die hier direct op reageert. Daarnaast wordt het gebouw en terrein volledig bewaakt door middel van circa 40 strategisch geplaatste beveiligingscamera’s, is er een toegangscontrolesysteem en is het gehele gebouw voorzien van een brandalarm.

Voor al onze opslagruimtes geldt een StoreProtect tot €5000,-

Voor al onze opslagruimtes geldt een StoreProtect tot €5000,-

U huurt al een opslagruimte vanaf 1 m³

Bij M3 self-storage kunt u opslagruimtes huren vanaf 1 m³ tot 70 m³ in circa 30 verschillende formaten. U betaalt enkel voor de ruimte die u afneemt doordat u altijd gratis naar een kleinere of grotere ruimte kunt verhuizen. Zo betaalt u dus nooit voor ruimte die u niet gebruikt!
 

Schone, droge en geventileerde opslagruimtes

Alle opslagruimtes zijn schoon, droog en goed geconditioneerd. Dit doordat het gehele gebouw goed is geïsoleerd, de luchttoevoer geventileerd en gereguleerd wordt. In het gebouw is het altijd warmer dan 14 graden.

Particulieren betalen geen BTW over de huur van hun ruimte bij M3 self-storage!

Wat zeggen klanten over M3 self-storage: