Extra bergruimte

Slider 13 Slider 50 Slider 14 Slider 53 Slider 51 Slider 55 Slider 49 Slider 48 Slider 52 Slider 54

Heeft u thuis te weinig bergruimte en zoekt u hier extern een geschikte plek voor?

Dan is het huren van een (kleine) opslagruimte een goede oplossing. M3 self-storage biedt veel kleinere type opslagruimtes (1 m3, 3 m3, 4,5 m3, etc) aan. Door een relatieve kleine opslagruimte te huren houdt u de kosten laag en kunt u toch genieten van een opgeruimde woning.


Laagste prijsgarantie

Aangezien u de opslagruimte waarschijnlijk voor een langere periode wil gaan huren zullen de kosten niet te hoog moeten zijn. Door een (kleinere) opslagruimte te huren houdt u de kosten laag. Daarnaast biedt M3 self-storage de laagste prijsgarantie in Haarlem en Amsterdam.

24 uur per dag toegang (optioneel)

Mocht u altijd bij uw goederen willen dan is de 24 uurs toegang een goede oplossing. Deze is op aanvraag mogelijk.  Wel zo handig!

Veiligheid

Iedere opslagruimte is uitgerust met een bewegingsdetector. Daarnaast zijn de gebouwen voorzien van een toegangscontrole systeem en camerabeveiliging. U kunt er dus zeker van zijn dat uw inboedel in goede handen is. Lees hier meer over veiligheid.

Iedere opslagruimte standaard tot € 5.000,- verzekerd

M3 self-storage heeft iedere opslagruimte standaard verzekerd tot € 5.000,-. Dit betreft een secundaire inboedelverzekering. Uiteraard blijft het raadzaam vooraf te kijken of uw huidige inboedelverzekering de goederen dekt wanneer u deze bij M3 self-storage gaat opslaan (in vele gevallen is dit het geval).

Bekijk hier de foto's van de meest voorkomende maten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neem contact op.