Inboedelopslag

Gaat u verhuizen en zoekt u een tijdelijk en veilig onderkomen voor uw inboedel?

Als particulier kunt u een goed beveiligde opslagruimte per maand huren en kunt u gratis overstappen van een grotere naar een kleinere opslagruimte (of andersom). Hierdoor betaalt u nooit voor ruimte die u niet gebruikt.

Gratis ophaalservice (vanaf 3 m3)

Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om de goederen zelf naar de opslagruimte te brengen kunnen de goederen gratis opgehaald worden. De ophaal service zal samen met u uitgevoerd worden door een profesioneel verhuisbedrijf. Het maximum aantal gratis uren is afhankelijk van de grootte van de gehuurde opslagruimte, dit is inclusief verhuisbus en één verhuizer. Voor meer informatie klik hier!

Laagste prijsgarantie

Verhuizen of verbouwen is al duur genoeg. M3 self-storage biedt daarom de laagste prijsgarantie in Haarlem en Amsterdam. Is een vergelijkbare opslagruimte elders goedkoper, dan zal M3 self-storage u een beter aanbod doen.

Veiligheid

Iedere opslagruimte is uitgerust met een bewegingsdetector, het alarm is gekoppeld aan de alarmcentrale van een beveiligingsbedrijf. Daarnaast zijn de gebouwen voorzien van een toegangscontrole systeem en camerabeveiliging. U kunt er dus zeker van zijn dat uw inboedel in goede handen is. Lees hier meer over veiligheid.

Iedere opslagruimte standaard tot € 5.000,- verzekerd

 

Voor al onze opslagruimtes geldt een StoreProtect tot €5000,-

 

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen klik dan hier.