Veel gestelde vragen

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Door middel van onze opslagcalculator kunt u een inschatting maken hoeveel ruimte u nodig heeft. Ook kunt u foto's van de meest voorkomende maten bekijken. Het is echter raadzaam eerst de ruimte zelf te bekijken in het center.

Hoe betaal ik?

De huur voor de opslagruimte(s) dient per automatische incasso betaald te worden. Bedrijven kunnen desgewenst per bank overschrijving betalen. Andere producten of diensten, bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen, kunt u contant betalen of pinnen.

Wat heb ik nodig om een opslagruimte te huren?

Om een huurovereenkomst af te sluiten heeft u een kopie van een geldig legitimatiebewijs nodig en zakelijke huurders dienen ook een uitreksel van de Kamer van Koophandel en het BTW nummer te verschaffen.

Hoe vervoer ik mijn goederen van en naar mijn opslagruimte?

M3 self-storage biedt u gratis een aanhanger aan, die u kunt gebruiken voor het vervoer van en naar uw opslagruimte. Mocht u geen auto of trekhaak hebben kunnen wij het halen en brengen naar uw opslagruimte voor u verzorgen. Vraag een van onze adviseurs naar de voorwaarden.

Wat zijn de openingstijden?

Als klant kunt u standaard van 06.00 uur tot 24.00 uur bij uw opslagruimte. 24 uurs toegang is mogelijk, neem hiervoor even contact op met een van de adviseurs. De receptie en shop zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wat is de minimale huurperiode?

De minimale huurperiode bedraagt één maand. U dient hierbij wel rekening te houden met een opzegtermijn van 14 dagen.

Hoe zit het met de veiligheid van mijn opgeslagen goederen?

De veiligheid van uw opgeslagen goederen heeft bij M3 self storage de hoogste prioriteit. Lees hier meer over in 'veiligheid'.

Kunnen jullie de goederen voor mij aannemen?

Speciaal voor klanten die zelf geen tijd vinden om de goederen tijdens kantooruren mee te geven of af te halen heeft M3 self storage een ruimte ingericht. U plaatst de goederen in deze ruimte en geeft dit door aan een van onze medewerkers. Zodra de goederen zijn afgegeven of meegegeven zult u hiervan op de hoogte worden gesteld, middels een e-mail of telefoontje.

Zijn mijn opgeslagen goederen verzekerd?

Voor al onze opslagruimtes geldt een StoreProtect tot €5000,-

Hoe groot zijn de te huren opslagruimtes?

Er zijn opslagruimtes in diverse maten (circa 30 verschillende types) beschikbaar, variërend van 1 m³ tot 70 m³. Bekijk hier de foto's van de meest voorkomende maten of berekenen hoeveel ruimt u nodig heeft, waarna wij u een ruimte op maat aan kunnen bieden.

Hoe en waar kan ik laden en lossen?

U kunt met uw auto of bestelbus door de toegangsdeur het laad en losgedeelte inrijden. U staat hier droog en de toegangsdeur zal automatisch sluiten waardoor u veilig kunt laden en lossen.

Hoe en wanneer moet ik opzeggen?

De opzegtermijn bedraagt twee weken, ofwel 14 dagen. De ruimtes zijn per maand te huur. Stel u sluit een contract af op de 23ste van de maand, dan dient u 14 dagen voor de 23ste van de debetreffende maand op te zeggen.

Wanneer moet ik voor de ruimte betalen?

Bij het afsluiten van de huurovereenkomst zal er een maand borg en de eerste maand huur direct voldaan moeten worden. Maximaal 10 dagen voor het ingaan van de nieuwe huurperiode zal de volgende huurtermijn van uw rekening afgeschreven worden, tenzij u bijvoorbeeld een jaar vooruit wenst te betalen.