Veiligheid

Zekerheid door een optimale beveiliging

Als klant van M3 self-storage wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat er niets met uw goederen gebeurt zolang u deze extern opslaat. Om uw goederen optimaal te beveiligen maakt M3 self-storage enkel gebruik van zeer hoogwaardige beveiligingstechnologieën. Uw goederen zijn beveiligd door middel van:

Toegangscontrolesysteem

Iedere klant bij M3 self-storage krijgt een toegangspas of eigen unieke pincode. Hiermee kunt u zichzelf toegang verschaffen door de toegangspoort, het laad en los gedeelte, de entree van het gebouw en eventueel de lift. Wanneer u zich aanmeld gaat automatisch het alarm in uw opslagruimte uit en wanneer u het terrein verlaat wordt het alarm weer automatisch geactiveerd.

Beveiligingscamera’s

Op iedere verdieping en bij elk toegangspunt zijn beveiligingscamera’s geplaatst, in totaal circa 40 camera’s. De beelden worden dagelijks opgeslagen. U kunt er dus zeker van zijn dat niemand ongemerkt het pand binnenkomt.

Een boxwatcher in iedere opslagruimte

Een boxwatcher is een infrarood bewegingsdetector die door middel van uw toegangspas of pincode aan en uit wordt gezet. Mocht u zich niet aangemeld hebben en wordt er in uw box beweging gedetecteerd zal het alarm afgaan, waar de alarmcentrale van het beveiligingsbedrijf direct op reageert.

Brand- en inbraakbeveiliging

De vestigingen van M3 self-storage zijn voorzien van rookmelders gekoppeld aan een brandmeldinstallatie. Daarnaast zijn de gebouwen voorzien van brandcompartimentering, volgens de eisen die de brandweer stelt. Tevens zijn er diverse brandhaspels en blussers te vinden (ook op de verdiepingen). Het brand- en inbraakalarmsysteem is gekoppeld aan de alarmcentrale. Wanneer het alarm afgaat, wordt er altijd direct op gereageerd.

Experian

Voor het aangaan van de huurovereenkomst checkt M3 self-storage het bedrijf of de particulier bij Experian (www.experian.nl). Hier wordt o.a. gekeken naar kredietwaardigheid. Geeft Experian een negatief advies dan zal M3 self-storage het bedrijf of de particulier geen opslagruimte verhuren.

Intercoms

Op iedere vestiging staat er in het laad en los gedeelte een intercom. De intercoms staan direct in verbinding met de alarmcentrale van het beveiligingsbedrijf. De intercom dient alleen gebruikt te worden in geval van nood of bij storingen.

Vraag vrijblijvend uw offerte op!