Zakelijk

Slider 20 Slider 9 Slider 57 Slider 11 Slider 8 Slider 56 Slider 69 Slider 70

Veilig uw archief, voorraad of bijvoorbeeld werkmateriaal opslaan?

M3 self-storage kenmerkt zichzelf door een zeer goede beveiliging en gebruikersgemak. Hierdoor is M3 self-storage uitermate geschikt voor multinationals of midden- en klein bedrijf die tijdelijke of permanente opslagruimte nodig hebben.

Opslag bij M3 self-storage biedt bedrijven de volgende voordelen: 

24 uur per dag, 7 dagen per week toegang (optioneel)

Als klant bij M3 self-storage kunt u 24 uur per dag toegang tot uw opslagruimte hebben. Handig voor bedrijven die op elk moment van de dag bij hun opgeslagen goederen willen. Door de goede beveiliging kunnen wij garanderen dat uw opslag ook na sluitingstijd van de receptie en shop in goede handen zijn.

Service voor bedrijven

M3 self-storage biedt bedrijven extra service. Zo biedt M3 self-storage o.a. een kostenloze aannameservice van pakketten (maximaal twee pakketten per maand gratis). De bedrijfsgoederen worden door M3 self-storage aangenomen en u wordt hiervan middels e-mail op de hoogte gesteld.

Optimale beveiliging

Als klant ontvangt u een toegangspas of eigen unieke pincode om uzelf toegang tot het pand te verschaffen. Er bevindt zich in iedere opslagruimte een bewegingssensor die gekoppeld is aan uw toegangspas of pincode. Meldt u zich aan middels uw toegangspas of pincode, dan wordt het alarm automatisch uitgezet in uw opslagruimte. Verlaat u het terrein, dan wordt het alarm automatisch weer aangezet. Daarnaast wordt het gebouw volledig bewaakt door middel van circa 40 strategisch geplaatste beveiligingscamera’s en is het gehele gebouw voorzien van een brandalarm. Het beveiligingssysteem is aangesloten op de meldkamer van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf.

Voor al onze opslagruimtes geldt een StoreProtect tot €5000,-

Voor al onze opslagruimtes geldt een StoreProtect tot €5000,-

Vraag een van onze adviseurs gerust om meer informatie!

Opslagruimtes te huur van 1 m³ tot 70 m³

Bij M3 self-storage kunt u opslagruimtes huren vanaf 1 m³  tot 70 m³ in circa 30 verschillende formaten. Er zijn zowel opslagruimtes in het pand als buitenunits beschikbaar. Verhuizen van een kleinere naar een grotere ruimte, of andersom, kan op ieder moment en is gratis. Zo betaalt u dus nooit voor ruimte die u niet gebruikt!

Schone, droge en geventileerde opslagruimtes

Alle opslagruimtes zijn schoon en droog doordat het gehele gebouw goed geisoleerd, geventileerd en verwarmd is. In het gebouw is het altijd warmer dan 14 graden. Ook uw archief is hierdoor bij M3 self-storage in goede handen!

Bekijk hier de foto's van de meest voorkomende maten.

Voor het vrijblijvend opvragen van een offerte klik hier!

Wat zeggen klanten over M3 self-storage: