Archief opslag

Een goed geconditioneerde opslag locatie voor het archief

Is er binnen het bedrijf te weinig ruimte of staat het archief in de weg? In dat geval is het huren van een geconditioneerde opslagruimte een goed alternatief. In vele gevallen is het huren van een archiefopslag ook goedkoper, de kosten van opslagruimte ligt immers lager dan de kosten voor dure kantoorruimte. Dit is dan ook de reden dat bijvoorbeeld veel advocaten- en administratiekantoren hier gebruik van maken.

Geconditioneerde opslagruimte voor het archief

In de self-storage centra hangen verschillende heaters die de temperatuur en luchtvochtigheid op een goed niveau houden, waardoor deze ook zeer geschikt is voor de opslag van archief. De temperatuur ligt continu rond de 14 graden en hierdoor is de luchtvochtigheid niet hoog waardoor papier in goede conditie blijft.

Laagste prijsgarantie

Aangezien de opslagruimte waarschijnlijk voor een langere periode gehuurd zal gaan worden zullen de kosten niet te hoog moeten zijn. Aangezien M3 self-storage circa 30 verschillende type opslagruimtes aanbiedt en u gratis kunt overstappen van klein naar groot of andersom, betaalt u nooit voor opslagruimte die niet gebruikt wordt. Daarnaast biedt M3 self-storage de laagste prijsgarantie in Haarlem en Amsterdam.

Opslagruimtes te huur van 1 m³ tot 70 m³

Bij M3 self-storage kunt u opslagruimtes huren vanaf 1 m³  tot 70 m³ in circa 30 verschillende formaten. Er zijn zowel opslagruimtes in het pand als buiten units beschikbaar. Verhuizen van een kleinere naar een grotere ruimte, of andersom, kan op ieder moment en is gratis. Zo betaalt u dus nooit voor ruimte die u niet gebruikt!

Betaal vooruit en ontvang extra korting!

Weet u zeker dat u voor langere tijd wil gaan huren? Betaal dan vooruit en ontvang extra korting over het totaalbedrag. De korting(en) bij vooruitbetaling zijn:

1 jaar : 5 % korting
2 jaren : 7,5 % korting
3 jaren : 10 % korting
4 jaren : 12,5 % korting
5 jaren : 15 % korting
6 jaren : 17,5 % korting
7 jaren : 20 % korting

Let op: M3 self-storage biedt geen restitutie over vooruitbetaalde huurperiodes.

Bekijk hier de foto's van de meest voorkomende maten.

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte klik hier.