Voorraad opslag

Optimale flexibiliteit bij de opslag van winkel- of bedrijfsvoorraad..

Het huren van een externe opslagruimte voor de opslag van voorraden heeft vele voordelen. Veel vertegenwoordigers, webwinkeliers en bijvoorbeeld wijnhandelaren maken hier inmiddels gebruik van.

Gratis goederenontvangst en pakketverzending

Het wachten op de aflevering van goederen door een koerier of leverancier wordt vaak gezien als onnodige tijdsverspilling. M3 self-storage biedt bedrijven die een opslagruimte huren de mogelijkheid de goederen voor hen in ontvangst te nemen (maximaal twee pakketten per maand gratis). M3 self-storage plaatst de goederen in een aparte afgesloten ruimte en wanneer de klant de mogelijkheid heeft, kan hij/zij de goederen in zijn eigen opslagruimte plaatsen. Omgekeerd is uiteraard ook mogelijk. De koerier of transporteur kan zich bij de receptie melden, waarna M3 self-storage het verder afhandelt. Zodra de goederen zijn ontvangen of zijn meegegeven wordt de klant hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld middels een telefoontje of e-mail.

24 uur per dag, 7 dagen per week toegang (optioneel)

klanten bij M3 self-storage kunnen 24 uur per dag toegang tot de opslagruimte hebben. Handig voor bedrijven of zzp'ers die op elk moment van de dag toegang tot hun voorraad willen hebben. Door de goede beveiliging is de voorraad in de opslagruimte ook na sluitingstijd van de receptie en shop in goede handen.

Overdekt laden en lossen

Het laden en lossen in de M3 self-storage vestigingen gebeurd overdekt en op een afgesloten laad en los gedeelte. Daarnaast zijn er diverse transportmiddelen gratis beschikbaar voor het transport van en naar de opslagruimte, mocht dit nodig zijn.

Bekijk hier de foto's van de meest voorkomende maten.

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte klik hier.