Werkmateriaalopslag

Een altijd toegankelijke opslagruimte voor werkmateriaal..

Indien er binnen het bedrijf of de woning te weinig ruimte is voor de opslag van werkmateriaal is het huren van een opslagruimte in een self-storage centrum een uitstekende oplossing. Werkmateriaal staat niet langer in de weg en het laden en lossen ervan zal waarschijnlijk gemakklijker gaan. Dit is dan ook de reden waarom veel bedrijven in de bouwsector hier gebruik van maken.

24 uur per dag, 7 dagen per week toegang (optioneel)

Als klant bij M3 self-storage kunt u 24 uur per dag toegang tot uw opslagruimte hebben. Handig voor bedrijven of zzp'ers die op elk moment van de dag toegang tot het werkmateriaal willen hebben. Door de goede beveiliging is het werkmateriaal in de opslagruimte ook na sluitingstijd van de receptie en shop in goede handen.

Laagste prijsgarantie

Aangezien de opslagruimte waarschijnlijk voor een langere periode gehuurd zal gaan worden zullen de kosten niet te hoog moeten zijn. Aangezien M3 self-storage circa 30 verschillende type opslagruimtes aanbiedt en u gratis kunt overstappen van klein naar groot of andersom, betaalt u nooit voor opslagruimte die niet gebruikt wordt. Daarnaast biedt M3 self-storage de laagste prijsgarantie in Haarlem en Amsterdam.

 
Overdekt laden en lossen

Het laden en lossen in de M3 self-storage vestigingen gebeurd overdekt en op een afgesloten laad en los gedeelte. Daarnaast zijn er diverse transportmiddelen gratis beschikbaar voor het transport van en naar de opslagruimte, mocht dit nodig zijn..

Bekijk hier de foto's van de meest voorkomende maten.

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte klik hier.